Dietetyk kliniczny, technolog żywności i żywienia. Ukończyła studia z tytułem magistra inżyniera na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Jest dyplomowanym dietetykiem, o specjalizacji dietetyk kliniczny.
W pracy z pacjentem najważniejsze dla mnie jest holistyczne podejście. Dzięki temu pacjenci są w stanie osiągnąć poprawę stanu zdrowia co jest dla mnie niesamowitą motywacją w wykonywanej pracy. Specjalizuję się w dietoterapii i suplementacji w chorobach: przewodu pokarmowego, układu krążenia, autoimmunologicznych, nowotworowych, a także otyłości.
Ponadto prowadzę kuracje oczyszczające organizm, przeciwgrzybicze i przeciwpasożytnicze. Swoje zalecenia opieram na szczegółowej analizie wyników badań krwi czy też wyników testów nietolerancji pokarmowej. Biorę udział w licznych szkoleniach i konferencjach naukowych, dzięki czemu stale poszerzam swoją wiedzę.